Vad är
Alumont?

Alumont är ett företag med lång erfarenhet inom glas och aluminiumfasader och vi som arbetar är ett sammansvetsat team som efter lång tid funnit oss till rätta på marknaden med det vi gör. Många år av hårt arbete och en stor vilja i att göra rätt där resultatet är nöjda kunder har fört oss dit vi är idag, vilket vi är väldigt stolta över.

Våra projekt är både små som stora, invändigt och utvändigt med hela Norden som arbetsfält. Vi har under ett antal år blivit en naturlig samarbetspartner där noggrannhet, service och flexibilitet i våra åtaganden mot kund har gett oss det förtroende vi förtjänar på marknaden.

Vår erfarenhet

Med vår samlade erfarenhet och samarbete med de flesta stora leverantörer i glas och fasad branschen kan vi anstränga oss det där extra. Vi vet hur branschen fungerar och är därför alltid beredda att göra det som krävs för att projekten ska bli klara i tid.

Samarbeten med våra kunder har alltid slutat med långvariga relationer och det värdesätter vi högt. Alumont utvecklas ständigt och växer med uppdragen.

Projekt som är internationellt i blickfånget titt som tätt ger oss bevis på att hårt och rätt arbete värmer och stärker vår väg mot nya uppgifter.

Låt oss sticka ut näsan och säga – Vi är rätt bra på det vi gör och vill ni pröva är det bara att kontakta oss.

Rulla till toppen